Wat is WoW!

Wat is WoW!2018-05-15T10:02:19+00:00

Wat is WOW?

WOW! is een GRATIS jaarlijks terugkerend zomers muziekspektakel op de Leidse grachten.

Twee middagen lang varen er per dag 8 boten met daarop verschillende bands een route langs de druk bezette terrassen in de Leidse binnenstad. Bij de terrassen van onze sponsoren wordt door iedere band zo’n 20 minuten lang een wervelende set muziek in Woodstock-sfeer gespeeld. Je waant je echt even (terug) in die tijd.

Omdat de boten een bepaalde route varen kan het publiek op de terrassen, zonder te hoeven verkassen, het gehele festijn relaxt onder het genot van een hapje en een drankje aan zich voorbij zien en horen gaan. Als er een set gespeeld is gaat de boot met band naar een volgende locatie en arriveert na een korte pauze een nieuwe boot met band voor het terras voor wederom een 20 minuten lang durend spetterend optreden in Woodstockstyle.

Woodstock Op het Water is een initiatief van Stichting de Leidse Rederij en  ReklameTotaal / LeidsHart Leiden.   Dankzij sponsoring, door o.a. Leidse Horeca-ondernemers en een enthousiaste groep vrijwilligers, is het mogelijk dit evenement te organiseren.

Het Programma alvast bekijken?