Meedoen?

Meedoen?2018-06-11T13:52:07+00:00

Sponsoren

Woodstock Op het Water is een initiatief van Stichting De Leidse Rederij in samenwerking met ReklameTotaal. Dankzij sponsoring door o.a. Leidse Horeca-ondernemers en een enthousiaste groep vrijwilligers is het mogelijk dit evenement te organiseren.

Zien en gezien worden én samen met en van elkaar genieten is deze dagen de rode draad! Sponsoren worden vermeld op de site, in het programmaboekje, op flyers en ook een banner op één van de boten of langs het water behoort tot de mogelijkheden. Dit alles is al mogelijk voor een zeer schappelijk bedrag. Vraag naar de mogelijkheden.

Sponsor worden?  ‘AANMELDINGSFORMULIER’

Bands

Het unieke concept van Muziek Op het Water trekt vanuit de gehele regio vele bands aan die zich enthousiast en vrijwillig opgeven om mee te doen aan WOW! Leiden. Doen wat je leuk vindt in de schitterende ambiance van de grachten van Leiden met een enthousiast en dankbaar publiek is wat dit evenement voor alle muzikanten zo leuk maakt.

In principe zijn alle bands welkom. Het enige wat we van hen verlangen is dat ze hun set afstemmen op de muziek zoals die tijdens Woodstock 1969 gespeeld werd. De bands die de afgelopen edities hebben gespeeld hadden al enige affiniteit met het repertoire en pasten hun sets tot ieders tevredenheid aan. Omdat de bands zonder gage spelen worden ze deze dagen extra in de watten gelegd! Denk hierbij aan een geheel verzorgde brunch, PA wordt geregeld, een afsluitende BBQ etc. etc.

Meespelen? Ga naar  ‘AANMELDINGSFORMULIER’

Vrijwilligers

Evenementen als dit kunnen niet zonder de tomeloze inzet van vrijwilligers. Als onderdeel van de WOW!crew geniet je door het verrichten van verschillende hand- en spandiensten vanaf ‘de andere kant’ van een weergaloze dag vol muziek en gezelligheid.

Crew-minded?  ‘AANMELDINGSFORMULIER’

Hoe ziet zo’n dag eruit

’s Ochtends bij aankomst op de kade voor het havenkantoor van Stichting De Leidse Rederij staat de WOW!crew klaar om te helpen bij het laden van het instrumentarium op de juiste boten. Bewaking blijft bij de boten terwijl de auto’s gratis op het ‘stadsparkeerplan’ worden gereden. Vervoer van en naar dit parkeerterrein gaat met busjes van het stadsparkeerplan. Tijdens de brunch worden de PA installaties ingeregeld en na een soundcheck zijn ook de schippers aan boord met de vaarroute en tijdsplanning. Als de nodige verfrissingen aan boord zijn en de bandleden zich in hun Woodstock kostuum hebben gehesen, varen de boten met de bands af naar hun startlocatie. Om 13.30 uur exact beginnen zij daar aan hun eerste muzikale set. Vanaf dat moment verloopt alles in regie van de schippers en hoeven de muzikanten zich slechts met hun muziek en de interactie met het steeds wisselende publiek bezig te houden. We sluiten de middag na het met elkaar verlenen van hulp bij het laden en lossen van het equipement af met een gezamenlijke BBQ.

Lijkt dit je wat? Meedoen? Ga naar  ‘AANMELDINGSFORMULIER’